Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SMART MAN

Han var en väldigt
fyrkantig människa.
Han undvek varje form
av triangeldrama.




Övriga genrer (Aforism) av Jonas Hellström
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-18 20:14



Bookmark and Share


  thyra
Härlig aforism :)
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström