Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"verkligen en stor sanning," aol 2013-05-15


DILEMMA

Den fria viljan
har förslavat många.




Övriga genrer (Aforism) av Jonas Hellström
Läst 266 gånger
Publicerad 2014-01-18 21:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den så kallade, ja.
En syndare har egentligen ingen fri vilja. Den är trälbunden, som Luther uttryckte det.
Man syndar för att man är syndare.
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström