Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det tog många, många år innan jag fick de här känslorna till ord. Nu är de här, det känns stort och jag vill dela dem med Er.


Som isblommor i ett vinterfönster

De där dagarna,
de kalla dagarna
när andetagen av
ett ensamt barn
bildade isblommor
på vinterfönstret.

De där kalla dagarna
med ögon som aldrig såg
öron som aldrig lyssnade
och
dörrar till hjärterum
som aldrig öppnades.

De där kalla dagarna
med känslan av att alltid vandra
mot bortvända ansikten
mot vinden
mot regnet
mot djupet.

Senare
Det finns en plats
där försoningens blomma spirar,
där tårar torkar i ödmjukhetsbris.
Djuphetstoner tar vid
där tiden läker sår.




Fri vers (Fri form) av Änglaögon
Läst 404 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-01-19 11:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket mjukt och fint !!!
2014-02-05

  b.c.
djupt och vackert skrivet.. får mig att vilja läsa mer av dig..
2014-01-24

  Peter G VIP
Underbart vacker text som griper tag i mej!
2014-01-23

    Birgersdotter VIP
Vackert skrivet
2014-01-23

    ej medlem längre
helt fantastisk sista vers.. så fin känsla och genuin! rakt igenom hela din underbara text.
2014-01-23

  Lars Hedlin
VAckert varmt
2014-01-23

  Nina.H
Så trösterika ord som berör.. vacker skrivet!
2014-01-23

  Bo Himmelsbåge
Vackert skriftat porträtt
om den kalla frostrosorna
i ett barns ensamma blick
men också om försoningens milda
vind som smälte till tårar
allt medan åren gick

2014-01-20

  ULJO
Briljant skriftat
2014-01-19

  Palett
Fin berörande text !
2014-01-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Helt underbart!
2014-01-19

    ej medlem längre
Jättefint..
2014-01-19

  Drömfångare
Hur underbar som helst :D
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Änglaögon
Änglaögon