Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100%

Allt Gud begär
är allt.




Övriga genrer (Aforism) av Jonas Hellström
Läst 318 gånger
Publicerad 2014-01-19 11:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han är ju alltets Skapare, så varför inte?
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström