Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RENT HUS

Gör rent hus
med såporna!




Övriga genrer (Aforism) av Jonas Hellström
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-19 13:56



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Kan bara instämma med föregående talare !
2014-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Absolut!
De är fördummande.
Bort också med trams som "Fånarna på fortet" och annat strunt.

Fyndigt formulerat, Grandmaster J!
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström