Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek, Sinnlighet och Erotik...


Den sextonde av nätter i januari...

Med ögon av längtan, naken och skälvande av åtrå
och lust kom du med utfällt hår, en doft av morgon-
daggens fräschör.

I bädden, smekte min kropp med lekande varsamma
händer, smakade försiktigt min mandom, läppjade tyst
en blottlagd kärlekssymbol, formande din erotiska mun
och lät din skära tunga spela över dess storhet, i krävande
lek, du min härskarinna, pockande, virvlande som en eldig
dans, läppar i kyssar när du bestigit min mandom; omslutit
den med värme av din fukt, rytmiskt ridande, förenade som
få älskande i en ofattbar erotisk njutning.

Stötande, böljande fram och åter, runt, vridande, gungande
med min spets i nosande beröring av livets moder, längtan,
vansinnig längtan efter att slutet aldrig nalkas, bara vi!

Det är bara du, du med mig förenad i explosiv orgasm vars
gränser i utmattning av osynligt tömmande livskraft; livets
yttersta hemlighet…
Älska sova, älska sova, bundna av varandras armar, händer
knutna hårt;
- Den sextonde av nätter i ljusets januari, resultatet lät inte
vänta på sig!











Fri vers (Prosapoesi) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-19 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje