Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka (framåt)

 

planerar framåt

semesterplaner spikas

samtal i glädje

stranden lyser gyllengul

och skogen grönskar bakom

 

(c) tk.

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 315 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-19 22:54



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin..hoppfull
2014-01-25

  Lena K Nilsson VIP
En härlig tanka!
2014-01-24

  Lars Hedlin
JA just så;) ...
2014-01-21

  louisegirl
Hoppfullt och härligt!
Bra skrivit!
2014-01-20

    ej medlem längre
Härligt!
2014-01-20

  Gunnel Eriksson VIP
Ja, det kommer alltid en vår.
Den kan skönjas i din fina tanka.
2014-01-20

  ULJO
Skönt att i vinterns iver kunna tänka och planera så
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra