Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svårt när man som tonåring förlorar sin bästa vän.


MINA ÖGON

 

mina ögon svämmar över av tårar

minns dina ord en gång

livet är en dröm

som ska levas

 

jag förstod aldrig innebörden

i dina ord

du var en drömmare

som såg allt i ljusblått

 

svårigheter det skrattade du åt

utom den gången

du berättade om din sjukdom

du blev allvarlig

det liv du levde och ville fortsätta leva

det tog så småningom slut

 

mina ögon svämmar över av tårar

när jag tänker på den stunden

din glädje din optimism var som bort blåst

 

jag är tacksam att jag fick vara din vän

så länge som du fanns här på jorden

ibland hör jag din röst

inte den sorgsna plågade

utan den glada som fyllde din omgivning

med glädje

 

när jag ser upp mot himlen

tänker jag ibland

du kanske sitter där på ett av molnen

och blickar ner på oss

som ännu vandrar här

 

 

anits 20 januari 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-01-20 16:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-01-27

  Michaela Dutius
Att ha kommit nära en drömmare - det är stort...och så fint beskrivet!
2014-01-23

  ResenärGenomLivet VIP
Varma ord av saknad...så fint...
2014-01-21

  Lars Hedlin
Mycket fint vännen varm kram till dig!
2014-01-21

  Ljusletaren
Fin hyllning!
Ja låt oss leva medan vi kan leva
/ kram
2014-01-21

  Sofhia Wirström
dina rader berör
mycket bra skaldat
om det svåra
raderna är fulla
av saknad
av kärlek
av värme
av sorg

2014-01-21

  ULJO
Briljant skaldat
2014-01-21

  aol
så berörande vackert skaldat,
2014-01-20

    maija tuori

Vackert skrivet ,berör ...
2014-01-20

  axveronika
Varm och full av kärlek o saknad
2014-01-20

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Din text berör ...mycket varmt skrivet om saknaden efter din vän...
2014-01-20

  Bibbi VIP
Störtskön.
2014-01-20

  Eva Helene VIP
Så fint och ömsint skrivet om saknaden efter en god vän och där ljusa minnen skimrar så vackert.
2014-01-20

  Anya VIP
Vackert och sorgligt om när döden tar vid så unga år.
2014-01-20

  louisegirl
Mycket vackert skrivit
om en saknad vän!
Berör!
2014-01-20

    ej medlem längre
Så vackert skrivet om din saknade vän.
2014-01-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP