Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksförklaring


En källa till glädje




Din blick var ofta riktad mot mina ögon.
Din blick riktades ofta mot mina läppar.
Blicken vandrade mot mina händer ofta,
ofta, av dem berördes du på mer än ett sätt…

I natt var du hos mig igen – tyst gled du ur
min bädd, svepte din handduk runt höften,
smög så tyst ut genom dörren in i mörkret,
ner genom rummen till ditt eget…

Jag saknar dig redan – min längtan är stor.


Johanne




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-20 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje