Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ledaren


Il Duce é Maggiore




Den främsta ledaren är den som folket ropar till efter aktiviteten;
- Titta; det gick av sig självt!

Chef och Ledare, det är den som
visar på en bra och möjlig lösning,
mot den enkla och rätta vägen helt
i det tysta…
för att sedan lämna platsen
under tystnad…


Johanne




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 265 gånger
Publicerad 2014-01-20 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje