Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mer än vänskap


Ce n´è _ Det finns




Vi förstod att det var annat än vänskap – ett
något djupare - Outgrundligt fäster du blicken
mot mina ögon och såg bortom min egen själ,
min tanke, mina egna drömmar och min längtan.

Vad kunde jag känna, vad kunde visas av alla
dessa känslor som tidigt strömmade mot mig,
tog mig så hårt i famnen och kramade andan,
all luft ur mig för var minut utan din närhet.

Är det en överdrift att tro, eller måste jag tvinga dig
för att förstå, så att du ta kan ta emot all den kärlek;
som om den existens av samförstånd inte påverkade oss,
helt, fullt ut och för alltid, i alla våra framtida drömmar
och dess tankar, - märkta av de lästa ögonblicken…



Johanne




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 198 gånger
Publicerad 2014-01-20 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje