Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns vänner...


Polstjärnan




Jag lever i denna värld, men lever inte av den,
lever mera som fredlös, medellös och mållös.
Var finns alla ni som då kallade mig sin vän?
Stilla undrar jag som oftast, men blir håglös.

Polstjärnan så högt i den himmelska sfären
blickar ner och ler så vänligt, inbjudande…

Styrs våra liv av metaforer i tron att …




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-20 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje