Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
14:11 2014/01/01


Att krossa en spegel

Att krossa en spegel.

- Ser du spegeln?
- Ja.
(Inledaren kastar askkoppen från nattduksbordet hårt i spegeln)

- Ser du spillrorna?
- Ja.
(Kastaren stampar sin högra fot blodigt i splittret)

- Ser du blodet?
- Ja.

- Det jag precis gjorde är precis det du gjort mot mig.

- Du krossade min självbild,
Du stampade på spillrorna av mig och nu står du bara här, tafatt och ser mig långsamt blöda till döds.
(Den krossade segnar långsamt ner)


K.D.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kim Drake
Läst 151 gånger
Publicerad 2014-01-20 20:00



Bookmark and Share


    vinterbarn sover aldrig
Väldigt bra beskrivet! Om än hemskt ):
2014-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Kim Drake