Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
02:13 2013/12/12


I en lägenhet på Erik Dahlbergsgsta

I en lägenhet på Erik Dahlbergsgsta.

Ligger i en liten soffa, två vinare full med en vacker dam på klosetten.
Efter en kväll med berusning, limousine och fest, kärlek och närhet.
Hon har en annan jag likaså,
därför distansen mellan oss
två.


K.D.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Kim Drake
Läst 181 gånger
Publicerad 2014-01-20 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Drake