Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
31/01/14


6 flaskor champagne i en främmande stad

6 flaskor champagne i en främmande stad,
Efter 6 flaskor champagne blir allt en charad.

Vad som är verkligt, vad som är sant,
Vad som är rimligt, allt ställs på sin kant.

Kärlek från många men främst ej från rätt,
Kärlek från vackra unga flickor, en blond en brunette.

Kärlek från främmande och vänner men var kärleken sann?
Eller kom all kärlek ifrån mina 6 flaskor champagne?


K.D.




Bunden vers (Rim) av Kim Drake
Läst 178 gånger
Publicerad 2014-02-03 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Drake