Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
31/01/14


Flykten i slasken

Flykten i slasken,

Mitt ut i natten,

På språng över fält och vatten.

Jag har tappat högra handsken,

Tre män som jagar fatt en,

Då slår det mig tanken,

Jag vill bara hem och glömma bort den här natten.


K.D.




Bunden vers (Rim) av Kim Drake
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-03 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Drake