Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05:49 2013/12/07


5 minuter kvar till tuben mot Hagsätra

5 minuter kvar till tuben mot Hagsätra.

Du ska dock mot Farsta så att du vet att du måste byta vid Gullmarsplan ellr åtminstone vid Skärmarbrink.

Klockan är 05.37 och du är full som ett as.
Inte spyfull men tillräckligt full för att strula upp en halvsnygg blondin i röd dress som när White väl stänger går iväg med fyra eller fem utländska kollar mot en säker gruppvåldtäkt i Husby.

Det du funderar över är dock huruvida du ska inleda ett samtal med den petita blonda flickan i dunjackan som pratar i telefon eller inte?
Dock kommer nu tåget in så vi får se vart vi landar.

Självklart äter hon en banan på ett väldigt sensuellt sätt samtidigt som hon pratar med någon på telefon.

Hon är trött och vill sova och är arg på sig själv för en tidigare händelse som inträffat som jag inte vet vad det gäller.
Troligen något om en buss.

För min egen del kan jag berätta att jag försökt ringa min yngre flicka fem gånger utan svar och med ett konstigt autosvar vilket fått mig att tro att hon möjligtvis blockerat mitt nummer och just nu är med någon annan.

Blondinen tvärs över som pratar med någon snubbe när svarta Uggs, något jag hatar.
Hon har även ett ganska manligt läte, tillika skratt.
Dock har hon något porrigt över sig.

Som sagt, blond och välsminkad med ett bra lager puder.
Iklädd eb tight jacka med pälskrage.
Huruvida den är fake eller inte kan jag inte avgöra.

Nu ska jag gå av, vi får se vad som händer.


K.D.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Kim Drake
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-20 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Drake