Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT FÄRGLÖST FOLK

- Varför är vardagarna så gråa i vårt land?
- Jo, de vita lögnerna blandas med de svarta sysslorna.




Övriga genrer (Satir) av Jonas Hellström
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-20 20:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utsökt!

2014-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström