Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidstro I

En ny tid
en senindustrialistisk tid
kräver andra lösningar
än de mått och steg
som togs i början av 1900-talet

Då, fanns det många talare
som hade en vision
målade en bild
som människor kunde tro på

Idag är samhället uppbyggt
om än med olika skavanker
som behöver förbättras

Men, var finns visionen
som samlar människor
förmedlar framtidstro

Ett samhälle blir aldrig färdigbyggt
det är vi människor som styr riktningen
tror vi på den nuvarande kursen
har vi framtidstro?




Fri vers av AA VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-21 14:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du har rätt i det, var är framtidsanalytikerna som kan föreslå bra vägar att gå, utifrån nuet..? det är en viktig fråga.. vad strävar vi mot för samhälle, med den utvecklingen som finns idag?
2014-01-21

  mickech
sanna ord, mycket bra!
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP