Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I sagoskogen


Ett väsen

Skogsrået kombinerade
ryggens urholkade trädstam
med ett par bastanta vedlår.




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2014-01-21 14:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Mycket vitsigt. Stors laget.
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP