Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slut.

Jag rinner ut


Ett ögonblick för lite
Ett andetag för mycket


Mitt självförtroende
Gentemot
Din kroppstyngd





Jag rinner ut


För modig för att stanna
För feg för attack


Min enda vilja
Gentemot
Din illvilja



Jag rinner ut
Nu och tillslut
Elden har slocknat
Spegeln har svartnat




Fri vers (Fri form) av Nödfall
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-21 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nödfall