Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärtan att förlora sin son...


Ögonkastet


Ditt ögonkast – en blick från en 10-åring – min egen son,
sakta makade förbi, stannade upp för ett kort ögonblick,
begrundande med en kartong från det rum som han nu lämnat
för alltid...
Din pappa i soffan blickade sorgset, mötte din blick med förundran
– så mycket smärta hos oss båda.

Gråt inte pappa!




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 306 gånger
Publicerad 2014-01-21 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje