Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglarna krockar ditt fönster

Har du sett när fåglarna krockar ditt fönster? Att sen singla ner, asfalt som rusar. Brutna i vingen och brustet mitt hjärta.







Har du sett hennes blodiga knogar? Slag efter slag, betong som rusar. Dag efter dag, vin som berusar.



Jag vet hur det låter när fåglarna krockar.
Jag vet hur det luktar när knogarna krossar.



Du har sett henne gå på din gata, vingmärkt av vemod och blod.
Fåglarna krockar ditt fönster
Hon krossar sitt mönster





Fri vers (Fri form) av Nödfall
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-21 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nödfall