Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perpetuum mobile

 

längesedan nu

igen, detta ögonblick

 

återkommande

 

cirklande tystnad

 

i en absolut sekund

innan andetag

 

är

 

tanken som blir
minne

 

som blir

 

en stjärna 

långt borta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-22 10:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En längtan djup, så fin!
2014-02-24
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP