Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidstro II

Var finns framtidstron
för unga människor
som ska ut i arbetslivet

De möter ett förändrat arbetsliv
där dörrarna stängts för de som inte har utbildning
inte håller måttet

Utbildade möter en marknad
där arbetsgivare plockar russinen i kakan

Man ska vara ung och välutbildad
ha minst 10 års arbetslivserfarenhet inom området
och vara 25 år
en ekvation som inte går ihop

Ändå håller utbildnigsindustrin på
att på löpande band mata ut
unga människor till en arbetsmarknad
som inte matchar utbildningen

Var finns framtidstron?




Fri vers av AA VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-22 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP