Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paradox eller?


Verbala fragment från en vinterkväll 2

Uranus skapades
av kosmiska gaser
och ur anus kommer
komiska gaser.

 

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2014-01-23 08:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Just så, fast även om vi andra tänker så, vi är för blyga för att skriva det.
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP