Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Som en helt vanlig zombiefilm...fast tagen, till häften i reverse)


Livstecken (om våren)

 

 

Solen tittar fram

ett kistlock öppnas inifrån

Han - 

börjar nu...

att åter vilja leva 




Fri vers av Densen VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-01-23 11:19



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
jättefin! mångdimensionell ;)
2014-02-12

  Magica VIP
Målande, bra skrivet och hoppingivande! :)
2014-01-26

  Densen VIP
I vanlig ordning, tankeflöde kommet Kl. 4.20, sovande jour på jobbet;)...dock då f t f inte någon sol;)...men det var tidigare ... det dygnet;)
2014-01-23

  Linda CH VIP
Ja, solen kan inspirera och väcka s.k. döda.:)) Fantasieggande text!
2014-01-23

  Angel of love
Åh vilken underbar text.
2014-01-23

  Ljusletaren
Oh så underbara ord och tack för dem /kram
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP