Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintergatans moln!

Världen på randen av vintergatans moln

Svävar med miljarder andra

 

Minnen döljs och glöms bort

Spåren dröjer sig kvar men kan ej ännu tydas

 

I det förflutna var vi långt gångna

Avancerat långt bortom nuet

 

Hur långt kommer vi nu?

Innan allt åter igen går till vila!

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 280 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-01-23 19:43



Bookmark and Share


  WyS VIP
Sista meningen tar oss till början....gång på gång. .......
2014-02-01

  Siggesdotter
Gillar skarpt dina filosofiska tankar - gräv mer i denna fåra :-) Här finns mycket givande att hämta!
2014-01-26

  Carina Bendix
Bra. Mycket tänkvärd text.
2014-01-24

  Madeleine Richter
Fint
2014-01-24

    ej medlem längre
Tyngd i orden o tankarna o det berör..
2014-01-24

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tänkvärda ord ...bra förmedlat!
2014-01-24

  louisegirl
Mycket fint skrivit!
2014-01-24

  Teresia Ridell
Tankar, frågor utan svar..fint förmedlat !
2014-01-24

    Elisabeth Nilsson VIP
En dikt som väcker många tankar.
2014-01-24

  Ingrid Trolle
Allvarlig text som kräver
engagemang och tankekraft
om vart vi är på väg.
Bra skaldat.
2014-01-24

    sajo
En text som får en att tänka efter. Bra skrivet.
2014-01-24

  anits VIP
Så fint du skriver.
2014-01-24

    Birgersdotter VIP
Fin text
2014-01-23

  Popangelov VIP
Gillar de gigantiska perspektiven i denna text.
2014-01-23

    ej medlem längre
Riktigt bra skrivet!
2014-01-23

  Angel of love
En underbart fin text.
2014-01-23

  axveronika
Hur stark som helst. I en pendlande eller en expanderande krympande tid. Jättefin
2014-01-23

  Destino
oj oj så bra skrivet, kan tydas på många olika sätt, kram
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin