Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETIKETT SOM INTE KÄNNS RÄTT

Fanatiker kallas ofta den
som har en övertygelse
som omgivningen inte delar.




Övriga genrer (Aforism) av Jonas Hellström
Läst 280 gånger
Publicerad 2014-01-24 13:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Precis!
Och här i Mellanmjölkens land är det mainstream och middle of the road som gäller. Att hålla en låg profil så att man inte blir förargelseväckande.
Jag föredrar att förarga.
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström