Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TUNGOR KYSSER

I landet

mjölk

och honung

strövar vi

klädda

i nakenhet


djärvt

vandrar

händer

söker

källans

innersta


läppar

omsluter

fångar

vägen

till begärets

höjdpunkt


tungor

kysser

dricker

törstiga

mjölk

med honung










Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 700 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-24 17:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mintkyssar
Mjölkkyssar
Chokladkyssar

Love them <3
2014-01-28

  Angel of love
Smakfulla härliga kyssar.
2014-01-28

    ej medlem längre
vacker text fylld med smaker..
2014-01-25

  Lars Hedlin
Underbart beskrivit! Levandes , frestandes gott ;)
2014-01-25

  Densen VIP
Må dessa essenser aldrig bliva slut;)
2014-01-25

    ej medlem längre
Yummy, så smakfullt!!!
2014-01-25

  Petter Wingren
Smakfull lyrik
2014-01-24

  Tess74
Vackert med en liten skvätt honung så söt
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP