Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motstånd

Hoppas på att få se dig igen.
Minns inte hur längesen det var
Lika långsamt som tiden går
Går du och jag i motsatt riktning.

Ett hav hade fått plats emellan oss.
Horisonten är en urblekt t-shirt.
Jag minns inga landskap längre
Och vänder vi oss om nu förväntas vi gå under.

In i denna långsamma väntan
Förlorar vi varandra.
Kärleken kan aldrig bli vunnen
Den kan ej bli kuvad av en mänskohand!
Ej heller hjärtat
Kan slå för två.
Vi är helt enkelt skilda åt men
Vi försökte iallafal




Fri vers (Fri form) av Magnus.H
Läst 161 gånger
Publicerad 2014-01-25 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus.H
Magnus.H