Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskäl

Varför vara rädd för att förändras,
när det ändå inte blir som man tänkt sig?
Varför oroa sig för det som känns nytt,
när man inte behöver hålla sig till det
i resten av sitt liv?
Varför besvära sig med tankar,
när tanken inte vill annat än att befria sig från dig -
och bli någonting annat!
Varför inte välja en mer kärleksfull väg?




Fri vers (Fri form) av Magnus.H
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-22 18:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2014-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Magnus.H
Magnus.H