Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nybörjartur

Berövar vår frihet med för många val...
Jag påstår,
När man väl lärt sig läsa är man påverkad!

När man väl lärt sig läsa är det enkelt att bli
vad som skapar ruljangs i en ekonomi!

Så var noga och se klart!
Gör inte samma misstag
åtskilliga gånger kallas galenskap!
åtskilliga gånger kallas galenskap!
åtskilliga gånger kallas galenskap!
åtskilliga gånger kallas galenskap!
åtskilliga gånger kallas galenskap!
åtskilliga gånger kallas galenskap

Istället,
gör nånting annat - gör något bra!
gör nåt som dom inte tror du ska!

Punkt..




Fri vers (Fri form) av Magnus.H
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-03 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus.H
Magnus.H