Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske är vi bara tidsresenärer från liv till liv?


I ett annat liv

 

 

Någon gång var jag där

jag minns det

när jag ser det på bilder

och på film.

 

Känner igen Golden Gate bron

när båten till krigszon Stilla havet

far under den.

 

Minns när jag stod 

på toppen av Telegraph Hill

och såg ut över vattnet

när jag var barn.

 

Jag var där en gång

innan jag var här.

 

Båten kom fram till Guadalcanal 

i november 1942.

Sedan kom bomben

som föll över Hendersons Fields.

 

Nu är jag här!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-25 22:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet, visst kan det vara så.
2014-01-27

  Gisela Nordell
fint skrivet
tror så jag med
att man minns som déja vu
nya scener nya roller
tur att inte alla handlar
om krig och lidande
2014-01-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP