Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten text om första skolan.


Första kapitlet enligt lilla K

vad är det där, vem är det här, Pappa...Mamma nu är jag kär.
vänner kvittrar lika glatt som fåglar i mitt öra jag ler men förstår inte vad de planerar att förstöra. -Du är Ful, Du är tjocksmock, Du har tuttar fy vad fult, killarna kollar inte på dig för att du är fin fattar du väl.
-Jo jag fattar men jag ber dig snälla kan du vara snäll, så jag slipper gråta varje kväll.
- Neee jag tänker inte inte sluta haha GO TO HELL.
- Ok visst jag lovar. jag går ditt ikväll. bara du slutar ge mig skäll.
- Va!!! är du fortfarande här. jag sa GO TO HELL och då menar jag ju DÖÖ!!!.
- förlåt, tro mig jag höll kniven i min hand men du förstår jag har för starka band
till nära och kära. Det är höst nu och jag lovar att när det blir snö då ska jag döö.
- aaa vad bra då behöver jag inte tjata på dig mer om det då.
Tiden går lika snabbt som det är skrivet. Jag fattar inte varför alla tar livet för givet. Nu är det snö jaha då var det dags att dö, ingen är hemma aaa vad bra tur det, annars skulle mamma stoppa mig "du vet", ett två tre på det första jag vill be på det andra ska det ske på det tredje smäller det!!!.
-rrrrr rrrr rrrr!!
-Va!! vad var det. Aha det ringer på telefon.
- ja hallå det var lilla K
- hej lilla K jag undra om du hade lust att komma och leka dunken med mig?
Åååh!!! kan detta vara sant bakom all tystnad gömde sig en diamant.En diamant
som strålar med sådant ljus som övervinner all snö och hat, ångest och död.
gammla kapitlet är slut. NU !! kan det andra kapitlet börja.
- aaa det är klart jag kan leka dunken med dej....men bara om du vill.
- men kompis det är ju därför du och jag kom till. för att vara med varann.
- du är verkligen här när ingen annan kan.
Nu är det snö nu är det dags att dö....NEE inte ska jag sitta här och älta när mitt frusna hjärta har börjat smälta.
NU ÄR DET SNÖ MEN JAG SKA FAN INTE DÖ!!!!.





Fri vers (Fri form) av klara holm
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-26 23:56



Bookmark and Share


  aol
starkt bra berörande skriftat vännen,
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

klara holm
klara holm