Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brev till min dotter.


Visst gör det ont.





Visst gör det ont

när jag möter någon med "din" parfym

känner dofterna av din favoritmat

hör musik du brukade lyssna på


visst gör det ont

Saknar dig!






Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-27 08:41



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
åh...så smärtsamt att läsa.Gör mig helt tårögd... så fint skrivet.
2015-03-14

    Birgersdotter VIP
Det är så mycket som sätter igång saknaden.
2015-03-11

  Anya VIP
Jaa tänk vad lukter, musik kan skapa förnimmelser. Så är det för oss alla.
2014-06-12

  Lehva VIP
Så vackert du beskriver saknaden efter någon.
2014-05-14

  Maj-Lis VIP
Griper tag
2014-02-17

  majola VIP
Berörande dikt, tycker jag.
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP