Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
16 rader - inspirerat av Petters bok 16 rader


vi blir lurade igen och igen

sjukvården pumpar oss fulla med gift
som lovar hålla symptomen borta
men det är vi som kommer till korta
och förlorar livet och hälsan till sist

först har du kanske gaser i magen
och får Ulcadrax Forte mot de'
men pillret gör dej helt konstig och sne'
när du kommit till slutet av dagen

för ditt blodtryck har rakat i höjden
och måste sänkas med beska små piller
men det ger dig migrän dina vakna timmar
så du är inte särskilt nöjd än

då börjar frossa frossa Podanil och Omigrén
som efter ett tag ger dej gasbesvär
Läkemedelsbranschen är en fet affär!
och vi blir lurade igen och igen...




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-27 09:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sen å andra sidan, vi förväntar oss att sjukvården skall rädda oss, göra oss odödliga, leva i all evighet. Äta som svin, jogga i en avgasfylld stad. Smart! ... och åtskilliga etcetera. Det är bara att välja hur man sköter sin fysik (det mentala med). Visste ni att det finns 400 olika sorters yoghurt i handeln. Det behövs bara en, vill du ha citronsmak, pressa i lite saft (nej, förresten, jag köper den färdig på flaska. Fabrik fabrik, spyyyyyyyyyy.

Vår bekvämlighet finner inga gränser och just i den tryggheten fuckar vi upp allting.
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP