Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den patetiska poeten

Jag är en patetisk poet
som kvävs i orden
om de inte får ge uttryck
för varje ögonblick
som betyder mer
än de kunde ha gjort.




Fri vers (Fri form) av Patetiska Poeten
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-27 12:40



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Är det inte poeters och ickepoeters eviga förbannelse att inte kunna säga allt med bara ord?
Vi kan bara hjälpa varandra på traven att begripa varandra.
Eller?
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Patetiska Poeten
Patetiska Poeten