Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi söker sanningen

Jag hörde en gång att alla poeter
letar efter sanningen i poesi
för att sanningen i vanliga ord
så många gånger använts till lögner.




Fri vers (Fri form) av Patetiska Poeten
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-27 13:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fiffigt skrivet, men när det kommer till innehållet ska man nog inte tro på allt man hör
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Patetiska Poeten
Patetiska Poeten