Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Ibland bryts ensamheten för en stund
och jag backar ur sängen
som katten som skäms
för att hunden fick plats.




Fri vers (Fri form) av Patetiska Poeten
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-27 13:03



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Denhär är för vacker!
Ensamheten är en plåga och det är också gemenskapen.
Som hund och katt.

2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Patetiska Poeten
Patetiska Poeten