Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla åren som vi pratat, att paja en framtid .


Att sänka en fantasi och inte tala om det






1000 järnjättar susar förbi, det är nu du förblev för alltid
Och du väljer mig bort tydligen, att skjuta en idiot tyckter du nog .

Våran saga har komponerats i fantasitaliga år
Och i min saga är du ett "lyckligt i alla sina dagar"

Jag har seglat förrut, Men inte runt dig min önskelivsvän

Järnjättar susar åter förbi, önskan om en snöstorm igen
Precis som sagan vi levede i en endaste sekund

Den här jävla båten sjunker, att ha seglat förrut styr inte detta skepp
Hjälp oss flyta, försök snälla du

1000 järnjättar måste susa igen, och du förvinner så fort
ifrån mig...idioten

Disney skulle gråta pasteller om våran saga sjunker
Så nynna vårat namn och skissa min bokstav

Försvinn oss inte, inte oss, inte vi
Jag skriver dig jämt
I alla minuter förr
Alla sekunder nu
snälla, försvinn inte
vi är juh .




Fri vers av Lazerpistol
Läst 268 gånger
Publicerad 2014-01-27 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lazerpistol
Lazerpistol