Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta livet en dag


Vinter

Vintervinden viner
över vilande vita vidder
där rådjuren
där rådjuren
där rådjuren där

och bortom molnbarriären
en blek osynlig sol
osynlig sol
osynlig sol 
osynlig sol synlig

och vildgässen drar förbi
och bussen mullrar förbi
på vägen i öster
i öster
i öster
i öster i

och vintervinden viner
viner

och värmande viner i glasen




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-28 07:23



Bookmark and Share


  Anna*
Läckert skrivet och fin allitteration. Ett gott slut också :)
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP