Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var dag är vardag


Dammråttor

Vad är dammråttor
under sängarna
smulor på köksgolvet
fingeravtryck på ytterdörrens runda glasruta?

Är det inte livstecken
tecken på liv
fragment av förflutet liv
det som visar att någon bott och bor i detta hus?

Och på natten äger silverfisken köket




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-28 07:26



Bookmark and Share


  Popangelov VIP
Så sant...
2014-01-29

  Densen VIP
Hyllar livet i alla dess former;) Man kan även skapa den bästa relation, om så med en dammråtta och silverfisk;)
2014-01-28

    Rolf Zandén


Liv är alltid roligt.
2014-01-28

  Anna*
Aj, då! Silverfiskar är inte roliga men dammråttor gör sällan någon skada. De håller sig också gärna där de är tills vi gör något åt dem. Visst är det ett tecken på att någon bor i huset :D
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP