Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BONDAGE

Andetag flämtar

bundna i lustfylld smärta

piskas till lydnad




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-31 19:08



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Ajajaj.
Calle
2014-02-01

  Larz Gustafsson VIP
LOL@Semper Fi-kommentaren!!
Själv tror jag inte att parafilier är nyttiga.
2014-02-01

  Lars Hedlin
Så starkt och bra ,)
2014-02-01

    ej medlem längre
Nio ord som fångar..rubbet!!!! Tio, med titeln. Starkt och välfångat
2014-01-31

  M M Mannheim VIP
Jasså "bondage" trodde jag var engelska för bondeåldern! Men å andra sidan vet jag inget om Haiku!
2014-01-31

  Tess74
Love it!
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP