Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvandlat i tiden!

Förvandlad i tiden

Nya känslor blossar upp

 

Lämnar vardagen

För en liten stund

 

Faktum är att allt hänt förut

I en annan form och vibbration




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 315 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-01-28 17:12



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Helt lysande Lars
2014-02-03

  Nina.H
Fantastiskt fin!
2014-02-03

  Margareta Wersäll

Känner mig totalt inne i din text. Och vilken vacker bild! Är du fotograf?
Bilden är underbar!
2014-02-01

  Lena Själsöga Keijser


fint

rörs
vibrationer

humlesångens
purpurvingar
2014-01-30

    Mia Sedvall
Bra skriftat här:)
2014-01-29

    Dan Myrbeck
Tänkvärd!
2014-01-29

  Fem hjärtan VIP
Vacker och tankeväckande..!
2014-01-29

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så fint skrivet!
2014-01-29

  anits VIP
Fina rader.
2014-01-29

  Carina Bendix
Lite mystiskt..;)
2014-01-28

  Ingrid Trolle
Vackert skaldat

2014-01-28

    ej medlem längre
Tider förändras, och vi med. Ibland är det positivt, ibland inte eller både ock.
Livet är förunderligt!
2014-01-28

  Angel of love
Ljuvliga fina känslor.
2014-01-28

  axveronika
Livets rikedom..inneboende förvandlingsakten ligger och väntar på tillfället att ...
2014-01-28

  Palett
När nya känslor slår till blir världen fantastisk !! Fint fångat i dina ord.
2014-01-28

  louisegirl
Så vackert skrivit!
2014-01-28

    ej medlem längre

nödvändiga
är de små stunderna i vardagen
2014-01-28

    ej medlem längre
Onekligen så,
däri bor allt,
i bästa fall upphöjt blott en smula så vi växa skall...
Du formar det väl i sin skönhet där även smärtan kan bo..

2014-01-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert!
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin