Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hot and warm!

Hot and warm

Just how I like it

 

Moist and deep taking a sip

And then some more

 

Feels and taste so good

My morning coffee




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 355 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-28 17:14



Bookmark and Share


  Mona J.
Kaffe med en erotisk underton tror jag ;) vad vore livet utan "morning coffee"?
Bra Lars! :)
2014-01-31

  Chawa VIP
Bästa koppen! :)
2014-01-29

  WyS VIP
I like it black and hot!!
2014-01-29

    Dan Myrbeck
Text + bild = Gott!
2014-01-29

  bittemi VIP
Morgon utan kaffe går inte! Blir sugen på en kopp när jag läser din dikt!
2014-01-29

  Fem hjärtan VIP
Fin dikt om denna ljuvliga dryck!
2014-01-29

  louisegirl
Fint skrivit!
Kaffe är starten
på morgonen ;)
2014-01-29

  Rise Little One
It'd be a nice metaphor ;)
2014-01-29

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin dikt! Kaffe.. aromen är så ljuvlig...
2014-01-29

  anits VIP
Kaffe, bra att börja dagen med.
2014-01-29

  Carina Bendix
Jag gillar inte kaffe.. men dikten var fin..;)
2014-01-28

  Ingrid Trolle
Good morning!
Man anar att det
inte är hela frukosten.
2014-01-28

  Angel of love
Bästa starten.
2014-01-28

    ej medlem längre
Its a nice beginning!
2014-01-28

  axveronika
Ja skön morgonkänsla
2014-01-28

  Tess74
:) Skön text. Jag dricker inte kaffe själv men har förstått att många känner så där inför sitt morgonkaffe
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin