Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag söker

Vinden är kall
Snöflingorna landar mjukt
Virvlar
Jag söker med blicken
Men jag kan inget se
Bara snöflingorna som landar mjukt
Jag fryser




Fri vers av ulpa
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-03-17 14:59



Bookmark and Share


  Maggie
Kanon! Bara för att man inte ser något, så betyder det inte att känslorna inte visar sig. jättebra!
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

ulpa