Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bringa

Du bringa ljuset
till mig
Med ditt klingande skratt

Lyckan inom mig tog akt i mig

Du bringa vingar till mitt hjärta
med ditt tålamod

Lyckan inom mig tog akt i mig

Du bringa ljuset
till mig

Med ditt klingande skratt




Fri vers av ulpa
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-03-17 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulpa