Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

När jag gråter
smeker du min kind
Viskar i mitt öra
ömma ord
När jag gråter
smeker du min kind
Torkar bort mina tårar
Tårarna rinner ner
Förflyttar sig
ner mot min hals
som sen förfaller bort mot ingenstans




Fri vers av ulpa
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-03-17 15:10



Bookmark and Share


  nettizen
Fint..... tårarna torkas bort, rinner undan..försvinner men det jag ändå tyckte var finast var att du har nån som torkar bort tårarna åt dig. :)
2007-01-17

    narcoleptic
så fint!
2006-04-18

  Maggie
Fin beskrivning på tårarnas fysik!
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

ulpa