Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saltbörd



visst har tårar salt

saltbörd



salt
sälta
är ett ämne jord har behov av




se dessa tårar
pärlor

samt
minns musslan



minns pärlans tillkomst




så ställ dig
här


samt dyk in i detta blå turkosa
grönskimrandes
klara



samt lyssna
lyssna in pärlsången


vet

låt dig fyllas av



att en
av dessa pärlor
är du

är din själssång










Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 234 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-30 20:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra känsla ...
2014-01-31

    ej medlem längre
Pärlornas notskrifter.

Vacker bekräftelse om själen.
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser